1, dette er ikke min teknik – hvis du ønsker at vide mere om det, jeg stærkt anbefaler, at du besøger EvilFX blog og læser den igennem nogle af posterne. Det var dengang, at jeg kørte på tværs af EvilFX ‘ s “Bioweapons” blog. Hvis du typisk ikke har adgang til en laserskærer (som jeg ved, at jeg normalt ikke gør!) så vil jeg anbefale en båndsav. I stedet for at forsøge at slibe ned på en indre ansigtet helt glat, jeg har bare skåret det grove til at forme med min dremel, og derefter skære et stykke til at passe ud af nogle 6mm håndværk skum. For at give kunden en god fornemmelse for, hvad Leopardwood ville se ud, færdig, jeg skar et lille stykke af en af de dreje tomme felter. Armen bracer her var min første komplette stykke.

“panel lines” i rustning blev foretaget, ved først at bruge en varm kniv til at spore en linje på tværs af den rustning, ved hjælp af en metal-lige kant. Efter dette, vil jeg rekonstruere den linje, med en dremel-værktøj, ved hjælp af en slibeskive. Skum i sig selv var som regel bundet sammen ved hjælp af superlim. Disse stykker blev afholdt op til 2 dage i brug på DragonCon og ingen af superlim nogensinde give slip. Den resterende del af de stykker blev mønstret på farten, fra at se på flere skærmbilleder og min bedste gætterier. Der er kompromiser med hver højttaler, hvilket er hvorfor det er vigtigt at påpege, at dem, der søger for en ultra-glat og cremet lyd ikke vælge dette. Der er et væld af funktioner, men nogle er mere nyttige end andre. Flere billeder på min Flickr-side. Jeg var heldig nok til at handle nogle drejebænk arbejde med en af mine venner, som laser-skære nogle af de mere indviklede ryggen og bagsiden detaljer for mig.

Disse var ikke nær så detaljeret, som jeg plejer at gøre, og kun i prisen bryst og ryg stykker. Det tog nogle få bruges til, men efter et par stykker, det begyndte at gøre mere mening. Arauco har været en fremragende partner til at arbejde med, sagde han, og har været mere end hjælpsomme med at navigere i overgang. Jeg købte tynde plader af håndværk skum til at gøre min mønstre med, da disse er også EVA og opfører sig på samme måde til tykkere plader. Den tyndere håndværk skum fungerede også rigtig godt for nedfældning teksturer. De mønstre, der måtte være øget langs omkredsen af deres bøje med omkring 5-10% for at holde den samme kurve som de tyndere skabeloner.

Den præsenterede rapporten nærmere ind på MDF(Medium Density fibreboard) på markedet i forskellige segmenter, og funderer over den nuværende og fremtidige forretningsmæssige potentialer i hvert segment. H. Okamoto, S. Sano, S. Kawai, T. Okamoto og H. Sasaki, “Produktion af Dimensionelt Stabil Medium Density Fiberplader ved Brug af Damp Trykker,” Mokuzai Gakkaishi, Vol. Den varme, der blev transporteret ved varmeledning og konvektion skyldes en temperatur gradient, og den eksoterme energi, der frigives ved hærdning af urinstof-formaldehyd-harpiks, mens vandet faser blev transporteret med bulk strømning og diffusion på grund af alt tryk-og koncentrations gradienter. Virksomheden er også certificeret af California Air Ressource Board, som sikrer overensstemmelse i den lave formaldehyd indhold i sin krydsfiner produkter. Med lignende egenskaber til krydsfiner produkter, deres største fordel er, mdf plader at lav kvalitet og lav værdi råstoffer (herunder ikke-træ fibre) kan blive forvandlet til en høj værdi og høj kvalitet træ-paneler.