Spare penge er svært uden en plan. Nedenfor, tips bedst om hvordan man kan spare penge fra eksperter og medier rundt om i verden. Du kan blive overrasket over den lange liste over aktiviteter planlagt i din by, der vil hjælpe med at udfylde din kalender med no-cost og sjov ting at gøre denne feriesæsonen. Du kan tjekke med din lokale bibliotek, din rådhus, eller du kan gå online og søge efter arrangementer i dit community. Du vil finde gratis mad arrangementer, lokale musik, skuespil, og sjov underholdning.

Jeg har spildt utallige mængder af tid og penge bare fordi jeg har glemt nogle af mine bedste ideer. I dag, holde jeg en lille notesbog med mig til at notere ideer, således at jeg aldrig glemmer noget vigtigt. Dette holder mig fra glemmer de idéer, jeg har hele dagen.

Investeringer – dette er et andet afgørende område, da det giver mulighed for enkeltpersoner til at låse nogle beløb og dermed stoppe lommepenge impetuously. Investeringer kan være af forskellige typer som kortfristede investeringer, lang sigt investeringer, nuværende investeringer mv. Hver af denne investering har deres egne specifikke funktioner som satsen for tilbagesendelse, minimum beløbet, lås, etc. Enkeltpersoner skal investere i henhold til kapacitet og sådan at deres finansielle uafhængighed ikke er hæmmet.

Turen går til købmanden med en stof pose på slæb ikke kun skærer ned på papir og plastic affald, det kan spare dig penge, (omend en meget lille smule). Butikker, herunder Target, CVS, Whole Foods og Trader Joes incitamenter for genanvendelige poser, som pengene tilbage (fem til 10 cents) eller indrejse i en tegning for et gavekort.

Stop ved bank på vej hjem. Det klogeste at gøre er at slippe af med at kontanter, der brænder hul i lommen og sætte det ind i banken, hvor du er mindre tilbøjelige til at bruge det og det kan tjene lidt af interesse. Om muligt, prøve at vælge en bank, der er på vej hjem til at gøre denne proces lettere. Hvis du nødt til at gå ud af din måde, er du mindre tilbøjelige til at gøre det.

Vores nærmeste familie har mere eller mindre opgivet gaver, i stedet fokusere på de vigtige ting – spise, drikke og forsøger ikke at myrde hinanden. En mindre drastisk foranstaltning ville være at gøre en “secret santa”, hvor du får tildelt én person til at købe en gave til, og få en til gengæld.

En fjerde lektion, vi kan lære af hunde. I stedet for at gå til en gym prøve går til gåture og leger i gården eller park. Mens udkig efter en hund seks måneder jeg tabte mere vægt bare gå ham så jeg gjorde nogensinde gennem et træningsprogram. Hunde instinkter presse dem til at gå og spille, og hvis du lader dem gøre det. de vil være i god form. Så hvorfor ikke prøve det selv jeg gjorde og det som en meget mere sjov så hvilken som helst gym.

For at opsummere det hele op, skal du lave en plan for udgifter. Det er ligesom din rustning, når en finansielle storm vil slå dit hjem. Hvad artig er en god indtægt, hvis du er fanget uforberedt under nødsituationer som død af et familiemedlem, skilsmisse, pludselige sygdom, konkurs, oversvømmelser og mange flere. Disse privatøkonomi tips er vigtigt for dig at følge, så du kan spare dig selv lidt tid til at udtænke en plan, før den værste finansielle storm opstår inden for din familie.

Lær at kokken. At vide hvordan man laver et par enkle måltider kan hjælpe dig med at spare penge på mad, da det er billigere at købe mad på købmand, end det er at bestille takeout eller Pizzabud. Madlavning er også en væsentlig færdighed, hvis du ønsker at være vært for et middagsselskab eller imponere en dato. Dine opskrifter behøver ikke at være kompliceret. Kombination af ris og bønner giver dig masser af muligheder for små penge.

Investeringer: Ikke FDIC forsikrede • ingen Bank garanti • kan miste værdi. Investere i værdipapirer indebærer risici, og der er altid mulighed for at tabe penge, når du investerer i værdipapirer. Før du investerer, overveje din investeringsmål og Gavns gebyrer og udgifter. Gavns internet-baserede tjenester er designet til at hjælpe kunder med at nå diskrete finansielle mål. De er ikke beregnet til at give omfattende skatterådgivning eller finansielle planlægning med hensyn til alle aspekter af en kundens finansielle situation og indarbejde ikke specifikke investeringer at klienterne holde andetsteds. For flere detaljer, se vores Form ADV Del2 og andre oplysninger. Tidligere resultater er ikke garanti for fremtidige resultater, og sandsynligheden for investeringsresultater er hypotetisk karakter. Ikke et tilbud, opsøgning af et tilbud eller råd til at købe eller sælge værdipapirer i jurisdiktioner, hvor forbedring ikke er registreret. Markedsdata af Xignite.